Termékek
Security for Virtualization
Kaspersky

Security for Virtualization

A Kaspersky Security for Virtualization egy agent nélküli vírusvédelmi megoldás, mellyel hatékonyabban védelmezhető a virtualizált infrastruktúra - nagyobb teljesítménnyel és kisebb hatással a virtualizáció tömörségére. Az alkalmazás egyszerűen telepíthető, és olyan továbbfejlesztett menedzsment funkciókat használ, melyek egyszerűsítik a biztonsági feladatok széles skáláját - mind a fizikai, mind a virtuális gépek esetén.

A Kaspersky Security for Virtualizationnel az összes virtuális gépen kihasználhatjuk az egyedi védelem előnyeit, miközben javítjuk a rendszer kihasználtságát, csökkentjük az IT adminisztráció és a biztonságért felelős személyek terhelését, és növeljük a teljes megtérülési rátát.


Főbb funkciók
További előnyök
Agent nélküli védelem előnyei
Alkalmazások

Főbb funkciók

 • Továbbfejlesztett vírusvédelem
  A díjnyertes Kaspersky vírusvédelmi technológiák - kombinálva a Kaspersky piacvezető frissítési gyakoriságával - megbízható védelmet nyújtanak az új és egyre kifinomultabb fenyegetések ellen.

 • Egyszerű menedzsment
  A Kaspersky Security Center - mely ingyenesen használható - egységes menedzsment konzolt biztosít az IT csapatnak, és segítségével menedzselhetők a virtuális, fizikai és mobil eszközök is.

 • Üzleti folyamatok támogatása 
  A Kaspersky Security for Virtualization jelentősen megkönnyíti a hibrid környezetek menedzsmentjét - beleértve a virtulalizált és a hagyományos platformokat is - mert a virtualizációt a megfelelő ütemben vezethetjük be a vállalatnál.

 • Megtérülő befektetés
  Mivel a Kaspersky Security for Virtualization egy agent nélküli megoldás, nagyobb sűrűséget érhetünk el a virtualizációban jobb teljesítmény mellett, így a befektetés is gyorsabban megtérül.

 

Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2013 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.