Termékek
Kaspersky Total Security Multidevice

Kaspersky®

Total Security Multi-Device

 

 

A Kaspersky Total Security - multi-device a legmagasabb szintre emeli a digitális biztonságot. Tökéletes biztonsági megoldásunk megvédi magánéletét, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől. Egy termék - egy licenccel - védi digitális életét laptop/asztali számítógép, Mac számítógép, androidos okostelefon/táblagép szinte bármilyen kombinációján.

 • Megvédi digitális életét napjaink internetes fenyegetéseitől
 • Tökéletes védelem - Windows, Mac és Android rendszerre
 • Segít megóvni személyes adatait - pl. a webkamerás kémkedéstől
 • Megvédi pénzét az online bankolás és online vásárlások során
 • Óvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és más értékeit
 • Megvédi gyermekeit az internet veszélyeitől
 • Egyszerűsíti a védelmi beállítások kezelését - minden eszközén
 • Hatékony védelmet biztosít, közben nem terheli le készülékeit


A termék 1-5 felhasználós licenccel vásárolható
Előnyök
Rendszerkövetelmények
 • Megóvja digitális életét

  Tökéletes biztonsági megoldásunk, a Kaspersky Total Security - multi-device megvédi személyes adatait, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől, számítógépes bűnözőktől és rosszindulatú programoktól. Ezért nevezzük teljes körű védelemnek.

  Védelem - több eszköz számára

  Egy termék - és egy licenc - formájában a Kaspersky Total Security - multi-device a legmagasabb szintű biztonságot kínálja Windows vagy Mac számítógépe, androidos telefonja vagy táblagépe számára. Otthon és útközben is a legrugalmasabb, teljes körű védelemben részesül - bármelyik eszközt használja.

  Megvédi magánéletét

  Az innovatív technológiai megoldások megóvják magánéletét. A webkamera-védelem megakadályozza az illetéktelen hozzáférést számítógépe webkamerájához - így a bűnözők nem kémkedhetnek Ön után. A bizalmas dokumentumokat titkosíthatja, a nem kívánt fájlokat végleg törölheti. A mobilkommunikációs adatok megóvásáért az adatvédelmi megoldás felel: megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a hívás- és üzenetadatokhoz, ha androidos telefonját más veszi kézbe.

  Megóvja pénzét

  Páratlan Safe Money technológiánk extra védelmi szintet biztosít Windows vagy Mac számítógépe számára online bankolás és vásárlás során - így pénze vagy bankfiók-adatai nem kerülhetnek az internetes csalókhoz. Az iparág egyedülálló, díjnyertes védelmi megoldásait kínáljuk - Safe Money technológiánk érdemeit független tesztelés* során díjazták.

  *AV-Test innovációs díj (a biztonságos online tranzakciók kategóriában)

  Megóvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és egyebeket

  Az adathalászat elleni funkciók megvédik a hekkerektől, akik pénzét és személyazonosságát célozzák meg. A Password Manager segít az online fiókjaihoz és kedvenc weboldalaihoz tartozó jelszók létrehozásában, védelmében és kezelésében. Értékes emlékei és dokumentumai biztonságáért felhőalapú védelem felel - online biztonsági másolatokat készíthet fényképeiről, videóiról, zenéiről, pénzügyi dokumentumairól és egyebekről**. Egyszerűen oszthatja meg digitális tartalmait - és bármely eszközén elérheti azokat

  **Az online biztonsági másolat szolgáltatást a Dropbox biztosítja. A Dropbox normál feltételei értelmében jelenleg legfeljebb 2 GB méretű tárhely áll díjmentesen rendelkezésre. Az ingyenes tárhely maximális mérete a Dropbox normál feltételeinek változásától függően eltérő lehet. A biztonsági mentési tárhely további díj ellenében növelhető.

  Megóvja a gyermekeket az online veszélyektől

  Az internet sok veszélyt rejt a gyermekekre nézve, a díjnyertes szülői felügyelet funkcióval azonban egyszerű lesz a védelmük. A funkció megvédi gyermekeit a szexuális ragadozóktól, blokkolja a nem megfelelő tartalmakat, megakadályozza az alkalmazásáruházakból való vásárlásokat, szabályozza a hozzáférést a játék- és közösségi oldalakhoz, illetve megvédi személyes adataikat a nyilvánosságra kerüléstől.

  Egyszerűbb védelem minden eszközén

  A My Kaspersky fiók eszközei segítenek a biztonság kezelésében - több eszköznél is. Online ellenőrizheti a Kaspersky Lab szoftver által védett eszközeinek biztonsági állapotát, aktiválhatja a biztonsági funkciókat, kezelheti a licenceket és módosíthatja a védelem alatti eszközök körét. Legújabb ajánlatainkat és az ingyenesen letölthető termékek információit is megkapja.

  Védelem és hatékonyság

  A Kaspersky Total Security - multi-device páratlanul ötvözi a védelmet és a hatékonyságot, így eszközei a maximális teljesítményt nyújthatják. Biztonsági technológiáink a "színfalak mögött" dolgoznak - a biztonság nem jár a digitális élet lelassulásával.


Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2015 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.