Termékek
Különálló termékek

Különálló termékek

A Kaspersky Lab termékei hatékony védelmet nyújtanak a hálózat egyes elemeire, a munkaállomásokra, fájlszerverekre, levelező szerverekre, vagy az átjárókra.

Fájlszerverekre

Kaspersky Anti-Virus for File Server

A Kaspersky Anti-Virus for File Server megbízható védelmet nyújt a Microsoft Windows, Novell NetWare, Linux és Samba fájlszerverekre a kártékony programok minden fajtájával szemben.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Servers Enterprise Edition

A Kaspersky Anti-Virus for Windows Servers Enterprise Edition védelmezi az adatokat a Microsoft Windows családba tartozó operációs rendszereken (beleértve az x64-es verziókat is) és kifejezetten a leterhelt, nagy teljesítményű vállalati szerverek igényeihez tervezték.

Levelező szerverekre

Kaspersky Security for Mail Server

A Kaspersky Security for Mail Server védi a levelező szervereket a kártékony programoktól és a reklámlevelektől. A termék olyan alkalmazásokat tartalmaz, melyek segítségével az összes népszerű levelező szerveren használható, és akár külön álló levelező szerver funkcióját is betöltheti.

Kaspersky Anti-Virus for MIMEsweeper

A Kaspersky Anti-Virus for MIMESweeper szorosan beépül a Clearswift MIMESweeper-be, hogy biztosítsa a vírusvédelmet, és a biztonsági szoftveren átmenő adarforgalmat mentesítse a kártékony kódoktól.

Kaspersky Anti-Spam for Linux

A Kaspersky Anti-Spam teljeskörű és megbízható védelmet nyújt a levélszemét ellen a felhasználók saját, vagy céges postafiókjának.

Virtuális környezetekhez

Kaspersky Security for Virtualization

A Kaspersky Security for Virtualization agent nélküli vírusvédelmet biztosít a virtuális gépeknek a teljesítmény befolyásolása nélkül.

Internet átjárókra

Kaspersky Security for Internet Gateway

A Kaspersky Security for Internet Gateway biztonságos internet kapcsolatot biztosít a szervezet összes alkalmazottjának, automatikusan eltávolítja a kártékony programokat a bejövő HTTP/FTP forgalomból.

Munkaállomásokra

Megjegyzés: A munkaállomások ideális védelméhez lásd: Kaspersky Work Space Security.

Kaspersky Anti-Virus Second Opinion Solution

Egyszerűsített változat Windows-os munkaállomásokra .

A Kaspersky Anti-Virus 6.0 Second Opinion Solution a vállalat munkaállomásainak központosított vírusellenőrzésére alkalmas, így tesztelhető a jelenlegi védelem hatékonysága, és mérlegelhető egy másik alternatívára váltás.

Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2012 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.