Termékek
Kisvállalkozásoknak

Kaspersky Small Office Security

Vállalata biztonságának leegyszerűsítése

Nem szükséges beérnie olyan elégtelen biztonsággal, amely képtelen együtt növekedni vállalatával... vagy egyéb komplex megoldásokkal, melyek teljes embert igényelnek.

A Kaspersky Small Office Security az egyetlen olyan IT biztonsági megoldás, melyet kifejezetten kisvállalkozások számára fejlesztettünk ki. A szoftver olyan díjnyertes, rosszindulatú programok ellen védő megoldásokat, illetve speciális technológiákat tartalmaz, melyek nagyobb védelmet biztosítanak azoknak a dolgoknak, melyek értékesek az Ön számára… ideértve a pénzt, személyazonosságát, üzleti hírnevét és ügyfelei bizalmas adatait.

A terméket úgy fejlesztettük ki, hogy a kisvállalkozások igényeinek megfelelő egyszerű használatot biztosítson, illetve akár az interneten* keresztül is kezelhető legyen - így abban az esetben, ha nem alkalmaz belső informatikusokat, a külső tanácsadó távolról is kezelni tudja laptopjai, asztali számítógépei, fájlszerverei, illetve androidos telefonjai és táblagépei biztonsági beállításait. Világszínvonalú biztonság - mindenféle bonyodalom nélkül… így több ideje marad, hogy vállalatára fókuszáljon.

 • Megvédi PC-it, fájlszervereit és Mac számítógépeit a kártékony programokkal szemben
 • Megvédi vállalatát az adathalászattal és az internetes támadásokkal szemben
 • Megvédi androidos telefonjait és táblagépeit - még lopás elleni védelmet is tartalmaz
 • Extra védelmet biztosít az online banki szolgáltatások használata során - a Safe Money technológiának köszönhetően**
 • Megakadályozza az érzékeny adatok kiszivárgását - ideértve az ügyféladatokat is
 • Leegyszerűsíti a beállítások elvégzését - távoli hozzáférést biztosít az alkalmazottak és tanácsadók számára

*A Kaspersky Small Office Security webes alapú kezelésének engedélyezéséhez a felhasználónak egy speciális fiókot kell létrehoznia a My Kaspersky portálon - https://center.kaspersky.com.

**A Safe Money technológia PC-k és Mac számítógépek esetén használható.


A termék 5-50 felhasználóig (munkaállomás+mobil) +1 fájlszerver opcióval vásárolható

 

Előnyök
Fontosabb tulajdonságok
Rendszerkövetelmények

Előnyök

Nagyobb biztonság vállalata számára

A kisebb vállalatok informatikai téren általában a következő döntéssel néznek szembe:

 • Ügyfél alapú termékek - melyek számos, a vállalatok számára különösen fontos dolog számára biztosítanak védelmet
 • Komplex biztonsági termékek, melyek a kiterjedt informatikai osztállyal rendelkező nagyvállalatokat célozzák meg

A Kaspersky Small Office Security jóval szélesebb körű biztonsági technológiával rendelkezik, mint az alapvető, kisvállalkozások számára készült vírusirtó termékek, mivel a kisvállalkozások mindennapi élete során felmerülő tevékenységek védelméhez fejlesztettük ki... mégis egyszerűen üzembe helyezhető és használható. Ezenfelül a műszaki támogatást biztosító csapat is könnyedén elérhető.


Egyszerűsített biztonságkezelés

Mivel fontos, hogy a kisvállalkozások saját központi tevékenységeikre tudjanak koncentrálni, a Kaspersky Small Office Security könnyen használható, felhő alapú kezelőfelülettel rendelkezik, melynek segítségével az alapvető biztonsági funkciók egyszerűen beállíthatók és kezelhetők:

 • A kezelőfelület segítségével egy központi helyen hozzáférhet az összes PC, fájlszerver, Mac számítógép és androidos telefon és táblagép biztonsági beállításaihoz - nem szükséges speciális informatikai ismeretekkel rendelkeznie
 • Az interneten keresztül alkalmazottai - vagy a külső IT tanácsadó - bárhonnan hozzáférhetnek és kezelhetik a biztonsági beállításokat


PC-k, fájlszerverek, Mac számítógépek és androidos készülékek védelme

A valós idejű, felhő alapú technológiák, illetve a készülékeken futtatott, kártékony szoftverek elleni hatékony technológiák ötvözésével a Kaspersky Small Office Security a legújabb fenyegetésekkel szemben is képes megvédeni vállalatát:

 • A díjnyertes, kártékony programok elleni technológia a következő eszközök számára nyújt védelmet:
 • Windows rendszerű asztali számítógépek és laptopok
 • Mac számítógépek
 • Windows rendszerű fájlszerverek
 • Androidos okostelefonok és táblagépek
 • Mivel gyakorlatilag minden alkalmazás tartalmaz "bugokat" - és a kártékony programok ezeket a gyenge pontokat kihasználva hozzáférhetnek számítógépeihez - Támadások automatikus megelőzése (AEP) technológiánk segít biztosítani, hogy a kártékony programok ne tudják kiaknázni ezeket a gyenge pontokat. Az AEP különös hangsúlyt fektet a leggyakrabban megcélzott alkalmazások megfigyelésére - ideértve például a Microsoft Office, Internet Explorer, Adobe Reader, Java és számtalan egyéb programot - így extra védelmi réteget ad hozzá a PC-k biztonsági megfigyeléséhez és védelméhez.


Online lopás elleni védelem… pénze biztonsága érdekében

Habár az online pénzügyi tranzakciók rendkívül kényelmesek, lehetőséget kínálnak az internetes bűnözőknek, hogy megszerezzék pénzét vagy bankszámlája adatait. Pontosan ezért fejlesztettünk ki olyan speciális biztonsági technológiákat, melyek segítenek megvédeni pénzét, hitelkártyaszámát és bankszámlája adatait:

 • Az egyedi Safe Money technológia extra védelmi szintet biztosít, amikor PC-jéről vagy Mac számítógépéről online banki szolgáltatásokat használ vagy online kifizetéseket végez.
 • A Biztonságos billentyűzet* és a Virtuális billentyűzet* technológiák megakadályozzák, hogy a "billentyűzetnaplózó" programok megszerezzék azon jelszavakat és egyéb fontos információkat, melyeket a billentyűzet használatával visz be a számítógépbe.
  *A Biztonságos billentyűzet technológia csak PC-k esetén érhető el. A Virtuális billentyűzet technológia PC-k és Mac számítógépek esetén is elérhető.


Védelem az internetes veszélyekkel szemben

Az internet-hozzáférés alapvető fontosságú a vállalatok mindennapi életében - ám az internetes támadások komoly biztonsági kockázatot jelentenek a vállalatok számára. A Kaspersky Lab legújabb internetes biztonsági funkciói védik vállalata információit, számítógépeit és mobileszközeit:

 • Az adathalászat elleni technológia védelmet biztosít a csaló weboldalakkal szemben, melyek megpróbálják ellopni pénzét, jelszavait vagy adatait.
 • A Fájltanácsadó* és az URL-tanácsadó* figyelmezteti Önt, amennyiben gyanús fájlokat vagy hivatkozásokat észlel.
 • A Levélszemét elleni védelem* segít kiszűrni a zavaró levélszemetet.
  *A Fájltanácsadó és a Levélszemét elleni védelem nem érhető el Mac számítógépek esetén. A Fájltanácsadó és az URL-tanácsadó nem érhető el androidos készülékek esetén.


Az értékes és érzékeny adatok elvesztésének megakadályozása

Az "adatkiszivárgási" incidensek komoly pénzügyi veszteségeket eredményezhetnek, illetve jelentős mértékben rombolhatják a vállalat jó hírnevét - különösen akkor, ha bizalmas ügyféladatai rossz kezekbe kerülnek. Saját üzleti adatai - továbbá az ügyfelekről tárolt érzékeny információk - biztonsága érdekében a Kaspersky Small Office Security hatékony technológiákat vet be a PC-k és a fájlszerverek védelme érdekében. Ezek a technológiák leegyszerűsítik:

 • A PC-ken és a fájlszervereken tárolt adatok titkosítását - a rendszer olvashatatlan formába alakítja át az adatokat, így az internetes bűnözők nem tudnak hozzájutni a bizalmas információihoz
 • A biztonsági mentések létrehozását - ideértve online biztonsági mentés készítését is - ha valamelyik asztali számítógépe vagy fájlszervere összeomlik, továbbra is hozzáférhet a legfontosabb adataihoz


A hatékonyság és a produktivitás fenntartása

A korlátlan internet-hozzáférés csökkentheti az alkalmazottak produktivitását, illetve lehetőséget biztosít rá, hogy helytelen tartalmakat töltsenek le a vállalati rendszerekre. A Kaspersky Small Office Security könnyen használható internetfelügyeleti funkciókat is tartalmaz az asztali számítógépek számára. Ezen felügyeleti funkció segítségével:

 • Alkalmazottanként beállíthatja a számítógép internethasználatának módját - így személyenként engedélyezheti, letilthatja, korlátozhatja vagy felügyelheti egyes weblapok vagy weblapcsoportok elérését, ideértve a közösségi oldalakat, az online játékokat, a szerencsejáték-oldalakat stb.
 • Blokkolhatja egy számítógép hozzáférését a helytelen vagy kártékony tartalommal rendelkező weboldalakhoz

A vállalat hozzáféréseinek védelme

Rendkívül fontos, hogy minden weboldalhoz és alkalmazásfiókhoz erős, egyedi jelszavakat állítsunk be… de hogyan lehet nyomon követni ennyi jelszót - különösen akkor, ha éppen úton van? A Kaspersky Small Office Security az egyszerűen használható Kaspersky Password Manager jelszókezelő programot is tartalmazza, amely:

 • Biztonságosan tárolja jelszavait, és szinkronizálja azokat PC/Mac számítógépek, androidos okostelefonok/táblagépek, illetve iPhone/iPad készülékek között. Elég egy mesterjelszót megjegyezni - a Kaspersky Password Manager automatikusan kitölti az egyedi jelszavakat, amikor be kíván lépni egy weboldalra/alkalmazásfiókba*.
 • Automatikusan kitölti a webes űrlapokat*
 • Automatikusan erős jelszavakat generál PC-jén - ezt követően az összes készüléke között szinkronizálhatja azokat

*Bizonyos funkciók csak a támogatott eszközök némelyikén működnek.

Üzleti hozzáférés biztosítása - arra az esetre, amikor nem az irodában tartózkodik

A rendszerek és az információk távoli elérése a mindennapi üzleti tevékenység szerves részét képezi. Ennek ellenére azonban súlyos biztonsági problémákat okozhatnak a mobileszközöket célzó rosszindulatú programok - továbbá az, ha elveszti vagy ellopják üzleti adatokat tartalmazó okostelefonját. A Kaspersky Small Office Security pontosan ezért az androidos okostelefonok és táblagépek terén elérhető legjobb védelmi technológiákat tartalmazza:

 • A kártékony programok elleni védelem és a webes védelem megóvja a kártékony programokkal és az internetes bűnözőkkel szemben
 • A kártékony programok elleni védelem és a webes védelem megóvja a kártékony programokkal és az internetes bűnözőkkel szemben
 • A lopás elleni védelem funkciói:
 • Blokkolják a hozzáférést az elveszített vagy ellopott telefonokhoz
 • Törlik a bizalmas adatokat az elveszített készülékekről
 • Képesek meghatározni az elveszített telefon helyét
Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2015 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.