Termékek
Kaspersky PURE 3.0

Kaspersky®

PURE 3.0

 

A digitális élet legátfogóbb védelme


A Kaspersky PURE 3.0 mindenre kiterjedő védelmet nyújt számítógépünknek. Biztonsági megoldás a család összes számítógépére, online fiókokra, jelszavakra, dokumentumokra, fotókra és egyéb adatokra. A legújabb vírusvédelmi technológiák mellett a Kaspersky PURE 3.0 további védelmi és menedzsment funkciókkal rendelkezik, mint például a háztartásban található PC-k menedzselése egyetlen gépről. A PURE 3.0 a valaha volt legátfogóbb és legegyszerűbben kezelhető PC biztonsági termékünk.A termék 3/5 felhasználós licenccel vásárolható
Előnyök
Funkciók
Rendszerkövetelmények
 • Díjnyertes védelem az internet fenyegetéseivel szemben
  A legújabb vírusvédelmi technológiáink és a felhő alapú rendszer előnyeinek kombinálásával a Kaspersky PURE 3.0 sokkal megbízhatóbb védelmet nyújt, mint a csak felhő alapú védelmi csomagok. Legyen biztonságban a kártevőktől és az adathalász oldalaktól online vásárlás, bankolás vagy a közösségi oldalakon.
 • Védje családját
  Díjnyertes funkciók gyermekei és adatai védelmében. Felügyelhetjük az internet kapcsolatot, az alkalmazásokat, a játékokat, a weboldalakat valamint korlátozhatjuk és naplózhatjuk az azonnali üzenetküldőket és a közösségi oldalakat. A Kaspersky PURE 3.0 emellett blokkolhatja a telefonszámok és bankkártyaszámok küldését.
 • Védje személyazonosságát.
  A továbbfejlesztett funkciók védelmezik online személyazonosságát. A Password Managerrel erős jelszavakat generálhatunk, melyeket egy biztonságos széfben tárol és automatikusan beléptet a weboldalakra és az alkalmazásokba. A legújabb, adathalász technológiák elleni védelem megelőzi az online visszaéléseket és a virtuális billentyűzet biztosítja, hogy a bizalmas adatinkat ne szerezhessék meg az adattolvajok.
 • A digitális értékek védelme
  A Kaspersky PURE 3.0-val ütemezett automatikus backupot készíthetünk egy külső meghajtóra vagy USB eszközre, hogy védjük a fotóinkat, zenéinket és üzleti dokumentumainkat egy esetleges merevlemez hiba esetén is. További biztonságot szolgáló funkció a bizalmas és személyes infomációk egyszerű titkosítása.
 • Növelje számítógépe teljesítményét
  Mivel a számítógépünk törölt fájlokat és böngészési előzményeket tárol, azok hatással lehetnek a teljesítményre és befolyásolhatják a biztonságot. Őrizze meg számítógépe teljesítményét az adatok végleges eltávolításával valamint a böngészési előzmények, átmeneti fájlok, sütik és a lomtár tartalmának törlésével.
 • Menedzselje egyszerűen a védelmet akár egyszerre több számítógépen is
  Mostantól egyszerűbben menedzselhetjük a család számítógépeinek védelmét. A Kaspersky PURE 3.0 felügyeli az összes biztonsági feladatot, víruskereséseket indít, frissít, backupot készít, kijavítja a biztonsági hibákat és a szülői felügyletettel a család valamennyi számítógépét ellenőrzi az általunk használt számítógépről vezérelve.
Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2014 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.