Termékek
Otthoni felhasználóknak

Kaspersky ®

Internet Security Multi-Device

Prémium védelem Windows és Mac számítógépe, androidos telefonja és táblagépe számára

Tekintet nélkül arra, hogy Ön mikor intézi banki ügyeit, vásárol, böngészik vagy chatel barátaival online, az internet mindig ugyanazon a veszélyeket hordozza magában, függetlenül attól, hogy Windows vagy Mac rendszerű számítógépet, androidos okostelefont vagy táblagépet használ. Mivel az internetes bűnözők egyre kifinomultabb technikákat alkalmaznak, egyre könnyebben válhat a vírusok, a személyazonosság-lopás, a gyermekeket fenyegető veszélyek vagy a pénze és banki adatai eltulajdonításának áldozatává.

A Kaspersky Internet Security - Multi-Device használatakor Önnek mindössze egyetlen termékre és egyetlen licencre van szüksége, hogy megvédje a Windows és Mac rendszerű számítógépek, valamint az androidos okostelefonok és táblagépek szinte bármilyen kombinációját. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ vagy mikor internetezik, nyugodt lehet afelől, hogy a Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái folyamatosan védik Önt, pénzét, bizalmas adatait és gyermekeit.

A Kaspersky Safe Browser alkalmazást bármikor ingyenesen letöltheti iOS és Windows okostelefonjára, így az iPhone, iPad vagy Windows Phone készülékeken való internetes böngészés során folyamatos védelemben részesül. 

1-5 felhasználós licencek

Kaspersky ®

Anti-Virus

Számítógépe első védvonala a vírusok, kémprogramok és egyéb veszélyek ellen

Az internetes bűnözők évente több mint 3 milliárd rosszindulatú támadást indítanak - Önnek tehát a lehető legjobb vírusirtóra és védelemre van szüksége… ellenkező esetben számítógépe és a rajta tárolt értékes videók, fotók, zenék és személyes adatok veszélyben lehetnek.

A Kaspersky Anti-Virus számítógépe első védelmi vonala - díjnyertes technológiákkal harcol a rosszindulatú programok ellen, és megvédi Önt a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb fenyegetésektől. A teljesítményre optimalizált Kaspersky Anti-Virus a "színfalak mögött" dolgozik, így megvédi Önt a legújabb fenyegetésektől, anélkül, hogy ezzel lelassítaná számítógépét.

Szeretné megvédeni számítógépét? A Kaspersky Anti-Virus felhő által támogatott technológiát alkalmaz, így nyújt valós idejű védelmet a legújabb fenyegetésekkel szemben. Ha gyakran használja az internetet - vagy több különböző eszközt használ -, a Kaspersky Internet Security - Multi-Device magában foglalja a rosszindulatú programok elleni védelmet, valamint számos innovatív védelmi szolgáltatást nyújt az internetes veszélyforrásokkal szemben…, így megvédheti Windows és Mac rendszerű számítógépek, androidos okostelefonok és táblagépek szinte bármilyen kombinációját.

 
1-5 felhasználós licencek

Kaspersky ®

Total Security Multi-Device

A Kaspersky Total Security - multi-device a legmagasabb szintre emeli a digitális biztonságot. Tökéletes biztonsági megoldásunk megvédi magánéletét, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől. Egy termék - egy licenccel - védi digitális életét laptop/asztali számítógép, Mac számítógép, androidos okostelefon/táblagép szinte bármilyen kombinációján

 • Megvédi digitális életét napjaink internetes fenyegetéseitől
 • Tökéletes védelem - Windows, Mac és Android rendszerre
 • Segít megóvni személyes adatait - pl. a webkamerás kémkedéstől
 • Megvédi pénzét az online bankolás és online vásárlások során
 • Óvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és más értékeit
 • Megvédi gyermekeit az internet veszélyeitől
 • Egyszerűsíti a védelmi beállítások kezelését - minden eszközén
 • Hatékony védelmet biztosít, nem terheli le készülékeit
 
1-5 felhasználós licencek

Kaspersky ®

Internet Secuirty for Android

A mobilkészülékekre optimalizált vírusvédelmi és lopás elleni technológiáival a Kaspersky Internet Security for Android egyszerűen használható, kombinált megoldással védi az Androidos okostelefonokat és táblagépeket az internetes biztonsági fenyegetésekkel, valamint az adatvesztéssel szemben, miközben csak minimális mértékben befolyásolja a készülékek teljesítményét. 

Az alábbi technológiák gondoskodnak adatai és személyazonossága védelméről:

 • Rosszindulatú programok elleni védelem - a Kaspersky legújabb Androidos víruskereső technológiáival
 • Webvédelem - internetalapú támadások és adathalász weboldalak ellen
 • Lopás elleni védelem - az eltűnt készülék speciális biztonsági funkcióinak távoli elérésével
 • Adatvédelem - segítségével meghatározhatja, hogy mit láthatnak vagy mihez férhetnek hozzá mások, amikor kézbe veszik az Ön okostelefonját
 • Hívások és SMS-ek szűrése - hogy az okostelefonja csak azokat a hívásokat és üzeneteket fogadja, amelyeket Ön fogadni szeretne

Az alapfunkciók használatához töltse le az ingyenes verziót - vagy vásárolja meg a valós idejű védelmet nyújtó és biztonságos internetezést lehetővé tevő prémium verziót

 
1 felhasználós licenc
Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2015 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.