Termékek
Termék összehasonlítás

Termék összehasonlítás

Gyors összehasonlítás

Kaspersky
Anti-Virus
2013
Kaspersky
Internet
Security 2013
Kaspersky
PURE 2.0
Funkciók: BuyNow BuyNow BuyNow
Vírusvédelem:
Védelmezi a számítógépet a vírusoktól és egyéb kártevőktől a gyanús fájlok, weboldalak és e-mailek automatikus vizsgálatával.
Proaktív védelem:
A programok viselkedésének elemzésével automatikusan észleli és megállítja az ismeretlen vírusokat és egyéb kártevőket mielőtt azok megfertőznék a számítógépet.


Alkalmazás felügyelő és sandbox:
A virtuális sanbox-ban biztonságosan tesztelhetők vírus és egyéb kártevő szempontjából a gyanús programok és weboldalak, mert a virtuális környezet korlátozza a hozzáférést egyes rendszer erőforrásokhoz.


Személyes adatok védelme:
Biztonságos vásárlás és bankolás online; védelmezi a személyes adatokat (pl. bankkártyaszám, stb.) az online tolvajlástól.


Internet Security:
Meggátolja hogy a kiberbűnözők kárt okozzanak a rendszerben és az adatokban (pl. dokumentumok, fotók, zene, stb.); védelmezi a személyes adatokat az online tolvajokkal szemben; a biztonságos futtatás módban átvizsgálja és teszteli a megkérdőjelezhető weboldalakat; és teljeskörű védelmet nyújt az online fenyegetések teljes skálája ellen.

Nem kívánt tartalom blokkolása:
Blokkolja a spamet, felugró ablakokat és az egyéb nem kívánatos tartalmakat a böngészőben és az e-mail fiókban.

A család védelme (Szülői felügyelet):
Lehetővé teszi, hogy a szülő menedzselje és ellenőrizze a gyermek hozzáférését a számítógépen bizonyos programokhoz és az internethez (pl. játékok, azonnali üzenetküldő alkalmazások, weboldalak, stb); részletes jelentések érhetők el.

Jelszó menedzser:
Biztonságos helyen tárolja és titkosítja a felhasználóneveket és jelszavakat; automatikusan bejelentkezik a kedvenc weboldalakra és automatikusan kitölti az űrlapokat.
Katasztrófavédelem (backup):
Automatikusan biztonsági mentés készül az adatokról, melyek ha elvesznek, visszaállíthatók és a backup médiát is kiválaszthatjuk.
PC biztonsági finomhangolás:
Átvizsgálja az operációs rendszert és a programokat sebezhetőségeket keresve; finomhangolja a rendszer beállításokat a nagyobb biztonságért; a mentesítő CD segítségével visszaállítja és megjavítja a vírus által meghibásodott/megfertőződött rendszert
Otthoni hálózat biztonsága:
Védelmezi az otthoni hálózatot kétirányú tűzfal segítségével; blokkolja a külső biztopnsági fenyegetéseket, mint a kártékony programok, fájlok szkriptek, melyek kárt okozhatnak a számítógépben és az adatainkban; megnövelt biztonság a Wi-Fi kapcsolatokhoz.
További információ >>
Buy Now
További információ >>
Buy Now
További információ >>
Buy Now
Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2012 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.