KASPERSKY TOTAL SECURITY
FOR BUSINESS

MINDENRE KITERJEDŐ VÉDELEM ÉS RENDSZER MENEDZSMENT

  • Vírusvédelem, felügyelet, titkosítás és mobil biztonság
  • Patch menedzsment és automatikus sérülékenység vizsgálat
  • Hatékonyság növelő rendszer menedzsment funkciók
  • Védelem levelezésre, internet átjárókra és csoportmunkára

Csökkentse az üzleti kockázatot
és maximalizálja a hatékonyságot

Azoknak a vállalatoknak, melyeknek világszinvonalú védelemre van szüksége a hálózatuk összes pontján, a Kaspersky TOTAL Security for Business az ideális védelmi megoldás. Ráadásul a munkaállomások, fájlszerverek és mobil eszközök vírusvédelme, plusz a speciális titkosítási technológiák és hatékony rendszer menedzsment eszközk mellett a Kaspersky TOTAL Security for Business megbízható védelmet nyújt a levelező és csoportmunka szerverekre és az internet átjárókra is.

Vírusvédelem, amire rábízhatja vállalatát
A Kaspersky világszerte ismert az élenjáró vírusvédelmi technológiáiról. Legújabb motorunk kombinálja az adatbázis alapú, proaktív és felhő alapú technológiákat, hogy jobb védelmet biztosítson a vállalatoknak az új és terjedő fenyegetések ellen.

Védelem fájlszerverekre
Habár a közös megosztásoknak számos előnye van, egy fertőzött fájl a teljes hálózaton elterjedhet. A Kaspersky TOTAL Security for Business vírusvédelmet biztosít a fájlszervereknek, így a vállalat biztonsági kockázat nélkül kihasználhatja a megosztott adattárolás előnyeit.

Növelje a biztonságot és takarítson meg időt az IT adminisztráción
A vállalatok IT hálózata egyre összetetteb lesz, így azok menedzselése is. A Kaspersky TOTAL Security for Business távolra nyúló rendszer menedzsment képeségekkel rendelkezik, hogy csökkentse az IT csapat terhelését és az adminisztrációs költségeket. Az automatikus hardver és szoftver leltártól kezdve a sérülékenység vizsgálaton át a patch menedzsmentig a Kaspersky rendszer menedzsment eszközei segítenek az összetett IT környezetek menedzselésében.

A bizalmas vállalati adatok védelme - elvesztett eszközök esetén is
Számtalan eset történt, ahol az elveszett laptop, mobil eszköz vagy adathordozó a bizalmas üzleti adatok kiszivárgásához vezetett. Az anyagi károk és a vállalat hírnevén esett csorba jelentősen befolyásolhatja a vállalat életét. A Kaspersky TOTAL Security for Business erőteljes titkosítási technológiát tartalmaz, így az elveszett eszközökről sokkal kisebb eséllyel szivároghatnak ki bizalmas információk.

A hacker támadások megelőzése és jobb felügyelet az IT csapatnak
A Kaspersky továbbfejlesztett tűzfala egy újabb védelmi szintet kínál, hatékonyan felügyelve a kimenő és bejövő adatforgalmat. A rugalmas felügyeleti funkciók segítenek az IT csapatnak menedzselni a web, az eszközök és az alkalmazások használatát. Az alkalmazás, eszköz és web felügyelettel az IT csapat egyszerűen menedzselheti, mely alkalmazások futthatnak a hálózaton, mely eszközök csatlakozhatnak a rendszerhez, és az alkalmazottak hogyan használhatják az internetet.

A mobil szközök védelme és a BYOD segítése
Egyre több vállalat realizálja a saját eszközök használatának (BYOD) előnyeit, mellyel az alkalmazottak a saját mobil eszközeiket használják vállalati aktivitásokra. Mivel a Kaspersky TOTAL Security for Business tartalmazza a mobil biztonságot és a mobil menedzsmentet is, felügyelhetjük és ellenőrizhetjük a vállalati adatokhoz hozzáférő mobil eszközök biztonságát.

A vállalati levelezés védelme
A Kaspersky TOTAL Security for Business egyszerűen menedzselhető vírusvédelmet és spamszűrést nyújt a levelező szervereken. A hatékony és optimalizált víruskeresés mellet, a Kaspersky intelligens spamszűrése blokkolja a veszélyes vagy félrevezető spam emaileket és csökkenti a vállalati hálózat adatforgalmát.

Biztonságosabb internet hozzáférés az egész vállalatnak
A Kaspersky TOTAL Security for Business vírusvédelmi szoftvere védelmezi a legnépszerűbb Windows vagy Linux alapú internetes gateway-eken átmenő webeas adatforgalmat. A kártékony programok automatikus eltávolításával és biztonságos internet hozzáféréssel segíti az alkalmazottak produktivitását.

Biztonságos csoportmunka a nagyobb produktivitásért
A Kaspersky TOTAL Security for Business vírusvédelmet nyújt a SharePoint platformokra, magas felismerési rátával, egyszerű menedzsmenttel és rugalmas jelentésekkel. Tartalom és fájlszűrési funkcióival segíti a belsős csoportmunka házirendek betartását, és megelőzi a nem kívánt tartalmak tárolását a rendszeren.