KASPERSKY ENDPOINT SECURITY
FOR BUSINESS Select

AZ ADATOK, A RENDSZER ÉS A MOBIL ESZKÖZÖK VÉDELME

  • Díjnyertes, több szintű vírusvédelem
  • Végpontok felügyelete – alkalmazások, eszközök és web
  • Mobil védelem, mobil eszközök védelme... és egyéb hasznos funkciók

Csökkentse az üzleti kockázatot
és maximalizálja a hatékonyságot

Az egyre változatosabb és növekvő mobil munkaerő miatt a legtöbb vállalatnak ki kell tolnia a biztonság határait a korábban megszokotthoz képest. A díjnyertes vírusvédelmi technológiák mellett a Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT mobil és fájlszerver védelmet is nyújt rugalmas felügyeleti funkciókkal, mellyekkel biztosíthatók az IT biztonsági házirendek.

Többrétegű védelem vállalatának, adatainak és hírnevének
A Kaspersky vírusvédelmi technológiái több szintű védelmet biztosítanak rendszerének és érzékeny adatainak napjaink kifinomult kártevői ellen. Az adatbázis alapú, proaktív és felhő alapú technológiák kombinációjával – speciális funkciókkal kiegészítve, mint a Network Attack Blocker és a kétirányú tűzfal – a Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT mindent megtesz a vállalatok védelmére.

A kártevők terjedésének megakadályozása a megosztott adathordozókon
Egyetlen fertőzött fájl a szervereken komoly problémákat okozhat a vállalati hálózat összes számítógépén – és súlyos károkat okozhat a üzleti produktivitásban. A Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT tartalmazza a létfontosságú fájlszerver védelmet, hogy védelmezze a Microsoft Windowst, Linuxot és Novell NetWaret futtató szervereket a kártevőkkel szemben.

A mobil hozzáférés engedélyezése és biztonságos BYOD
A több szintű mobil biztonsági technológiák segítenek megvédeni a vállalatot a céges hálózathoz engedélyezett mobil hozzáférés kockázatától. A Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT-tel kihasználható a költségcsökkentés és nagyobb produktivitás előnyei a saját mobil eszközök használatának (BYOD) - mivel a Kaspersky technológiák védelmet nyújtanak a vírusok, kém- és trójai prograomk, férgek, botok és egyéb fenyegetések ellen.

Idő és pénz megtakarítás – egyszerű mobil menedzsmenttel
Az integrált mobil védelemmel és menedzsmenttel a Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT leegyszerűsíti a mobil eszközök vállalati hozzáférésének felügyeletét. Amint feltűnik egy mobil eszköz a hálózaton, láthatóvá válik a rendszergazdának is, így azonnal menedzselheti az eszköz védelmét és a rendszerrel való interakcióját.

Erőteljes felügyeleti eszközök a biztonsági házirendek betartatásához
A Kaspersky Application Control, Device Control and Web Control technológiák sokkal mélyebb szintű védelmet biztosítanak az adatoknak és a rendszernek, így az IT csapat egyszerűen felügyelheti az alkalmazások futtatását és menedzselheti az alkalmazottak web és hordozható eszközök használatát. A Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT segít betartatni a vállalat biztonsági házirendjeita vállalaton belül és a dolgozók között.

Előre konfigurálva az azonnali védelemért
Amint a Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT települ a vállalati hálózatra, a Kaspersky technológiák készen állnak a vállalat védelmére. Emellett teljesen együttműködik a Kaspersky Security Centerrel – a központi menedzsmenttel, mellyel egyszerűen felügyelheti a Kaspersky biztonsági megoldások összes funkcióját.

Állítsa össze IT biztonságát az igényei szerint
Ha további biztonsági vagy menedzsment Ifunkciókra van szükség IT környezetében, a Kaspersky különálló termékei között biztosan talál megfelelő megoldást, melyek teljesen együttműküdnek a Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT-tel. Válaszhatunk védelmet adattároláshoz, virtualizációhoz, levelező- és internet átjárókhoz, és széles körű rendszermenedzsment feladatokhoz.