KASPERSKY ENDPOINT SECURITY
FOR BUSINESS Core

A KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS CORE ELŐNYEI:

  • Precíz, több szintű vírusvédelem
  • Egyetlen, egységes menedzsment konzolCsökkentse az üzleti kockázatot
és maximalizálja a hatékonyságot

Naponta több, mint 125 000 új kártékony programot észlelnek, csak a vírusadatbázisra hagyatkozó védelem már nem elegendő a vállalatok biztonságához. A Kaspersky Endpoint Security for Business CORE számos hatékony védelmi technológiát kombinál – beleértve az adatbázis alapú, a proaktív és a felhő alapú védelmet is – több szintű védelmet biztosítva vállalatának

Kiválló vírusvédelem
Az adatbázis alapú vizsgálat, a proaktív védelem és a felhő alapú technológiák kombinálásával a Kaspersky Endpoint Security for Business kiemelkedően magas vírusfelismerési aránnyal büszkékedhet – beleértve az új, az adatbázisban még nem szereplő kártevőket is.

Védje rendszerét a hacker támadásoktók
A Kaspersky továbbfejlesztett tűzfala – a behatolásgátló rendszerrel (HIPS) – segít megvédeni a munkaállomásokat és szervereket a hálózaton, és meggátolja, hogy a betolakodók hozzáférjenek a rendszerhez és ellopják, vagy megrongálják a vállalati adatokat.

Több millió felhasználó segít vállalata védelmében
Több millió Kaspersky felhasználó döntött úgy, hogy a felhő alapú Kaspersky Security Network (KSN) automatikusan információkat gyűjthet a rendszerüből a lehetséges kártevő fertőzésekről és a gyanús eseményekről. Több, mint 25 millió minta érkezik be naponta, és ez a páratlan adatmennyiség lehetővé teszi a Kaspersky szakértőinek, hogy elemezzék az új IT biztonsági fenyegetéseket, és hamarabb biztosítsanak megoldást a kártevőkre. Így az Ön vállalata is élvezheti előnyeit a felhő alapú technológiának, még akkor is, ha saját rendszerében nem engedélyezi.

Gyors telepítés és egyszerű menedzselés
A Kaspersky Endpoint Security for Business CORE már előre konfigurálva van, hogy védelmezze a rendszert és az adatokat amint feltelpült. Emellett teljesen együttműködik a Kaspersky Security Centerrel – a központi menedzsmenttel, mellyel egyszerűen felügyelheti a Kaspersky biztonsági megoldások összes funkcióját.

Rugalmas és skálázható
Tovább bővítheti a Kaspersky Endpoint Security for Business CORE-t, hogy megfeleljen speciális IT biztonsági szüksgéleteinek. További termékeket hozzáadva is egy teljesen integrált védelmet biztosíthat adattároláshoz, virtualizációhoz, fájlszerverekhez, mobil eszközökhöz, levelező- és internet átjárókhoz, és széles körű rendszermenedzsment feladatokhoz.

Ráadásul bármelyik további Kaspersky terméekt választjuk, továbbra is lehetőségünk lesz a kolmplett védelelm egységes menedzselésére a Kaspersky Security Centerrel.