KASPERSKY ENDPOINT SECURITY
FOR BUSINESS Advanced

MEGNÖVELT IT BIZTONSÁG ÉS HATÉKONYSÁG VÁLLALATÁNAK

  • Vírusvédelem, végpontok felügyelete és adat titkosítás
  • Javítófolt és IT menedzsment, hatékony eszközökkel
  • Mobil biztonság és menedzsment egyetlen konzollal az összes funkcióhoz

Csökkentse az üzleti kockázatot
és maximalizálja a hatékonyságot

A kártevők egyre kifinomultabbak, így a hagyományos védelem már nem elegendő a teljes biztonsághoz. A Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED a díjnyertes vírusvédelme mellett sérülékenyég vizsgálati és javítófolt menedzselő technológiákat is tartalmaz, hogy megszüntesse az operációs rendszer és az alkalmazások sérülékenységeit.

Továbbá a rugalmas titkosítási funkció védelmezi a vállalati adatokat, ha a laptopot vagy az adathordozót elveszítik vagy ellopják.

Vírusvédelem, a biztonság sarokköve
A Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED tartalmazza a gyártó legújabb vírusvédelmi technológiáit, melyek kombinálják az adatbázis alapú, proaktív és felhő alapú védelmet a hatékony, több szintű biztonságért. A felhő alapú Kaspersky Security Network automatikus frissítéseivel a Kaspersky azonnal reagál az új, terjedő kártevőkre.

A sérülékenységek kihasználásának meggátolása
A kiberbűnözők egyre gyakrabban használják az operációs rendszer és az alkalmazások foltozatlan sérülékenyéségeit, hogy megtámadják a vállalati rendszert és adatokat vagy pénzt lopjanak. A Kaspersky sérülékenység vizsgálattal és a javítófolt menedzsmenttel központi felügyeletet kapunk az alkalmazások és az operációs rendszer sérülékenységei felett és priorizálhatjuk is őket. A Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED meggátolja a bűnözőket, hogy kihasználják a rendszer sérülékenységeit.

Az érzékeny adatok titkosítása
A Kaspersky adattitkosító technológia az erős titkosító algoritmusával segít megvédeni a bizalmas információkat és a vállalat hírnevét, ha az adatok vagy eszközök rossz kezekbe kerülnek. Ellentétben számos más adattitkosító termékkel, melyeket bonyolult telepíteni és egy külön menedzsment konzolra van szükség, a Kaspersky titkosító technológiáját azzal az egyszerűen használható konzollal lehet menedzselni, mely az összes többi Kaspersky terméket is menedzseli, így kevesebb időbe és pénzbe kerül az adatok védelme.

Rendszer menedzsment – nagyobb hatékonysággal
Ahogy a vállalati IT hálózat egyre összetettebbé válik, úgy lesz egyre bonyolultabb és egyre több időt igénylő a rendszerfeladatok menedzselése. A Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED egyszerűsít számos rendszer menedzsment faladatot, mint például a konfigurálást, telepítést és hibakeresést.

Megkönnyíti az IT biztonsági házirendek érvényre juttatását
Az alkalmazás-, eszköz- és web felügyeleti funkciókkal az IT csapat részletesen beállíthatja mely alkalmazások futhatnak a rendszeren, milyen rendszer erőforrásokhoz férhetnek hozzá az alkalmazások, és hogyan használhatják az alkalmazottak a hordozható eszközöket és az internetet.

A mobil eszközök védelme egyszerű menedzsmenttel és BYOD
A saját eszközök használatát engedélyező (BYOD) házirend csökkentheti a költségeket és növelheti a produktivitást. Mindamellett a BYOD jelentős biztonsági kockázatot is hoz magával. A mobil biztonság és menedzsement integrálásával a Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED biztonságos és egyszerű menedzsmenttel engedélyezi a mobil eszközöknek a hozzáférést a vállalati rendszerhez és adatokhoz, biztonsági kockázat nélkül.

Azonnal menedzselhető és védelemre kész
A Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED előre van konfigurálva, így azonnal menedzselhetjük és védhetjük a rendszert, amint telepítettük. Továbbá a vele együtt szállított Kaspersky Security Centerrel – az egyszerűen hasznűlható, egységes menedzsemnt konzollal - az It csapat gyorsan állíthat be új házirendeket és biztonsági konfigurációkat.

A speciális igényeknek is megfelelő védelem
Bármikor, ha további védelmi megoldásokra van szüksége a Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED mellé, csak válassza ki a megfelelő Kaspersky terméket, mellyel teljesen integrált védelmet tud biztosítani adattároláshoz, virtualizációhoz, levelező- és internet átjárókhoz. A teljeskörű vállalati védelemhez válassza a Kaspersky TOTAL Security for Businesst.