Termékek
Kaspersky Securtiy Center

Kaspersky Securtiy Center

Bemutatjuk a Kaspersky Security Center-t, a teljes körű, egységes menedzsment konzolunkat, mely teljeskörű átláthatóságot biztosít a rendszergazdának, miközben az IT biztonságot új szintre emeli. Nincs ennél hatékonyabb módszer a biztonság menedzselésére. A maximális IT rugalmasság és a vállalat produktivitás metszőpontjában a Kaspersky Security Center található!

Telepítés

Az egyszerű és rugalmas telepítési lehetőségekkel még a legösszetettebb hálózatokat is megvédhetjük.

 • Bármekkora méretű hálózat támogatott - - Az infrastruktúra méretétől függetlenül a Kaspersky Security Center telepítési és menedzsment eszközöket, rugalmas házirend opciókat és részletes jelentéseket biztosít kis-, közép- és nagyvállalatoknak.

 • Gyors telepítési rendszer - A Kaspersky Security Center első telepítésénél használhatjuk a különböző beépített telepítési mechanizmusokat, vagy egyedi telepítő csomagokat hozhatunk létre, és hozzáadhatunk/eltávolíthatunk más gyártótól származó programokat a biztosított eszközökkel.

 • Telepítés fertőzött gépekre - A Kaspersky Security Center-rel akár fertőzött gépekre is telepíthetjük a végponti alkalmazást.

Menedzselés

A védelmi rendszer egyszerű és kényelmes menedzsmentje akár a legösszetettebb hálózaton is. A felhasználóbarát felület jelentősen megkönnyíti a rendszergazdák munkáját.

 • Előre definiált házirendek - Használja a már bevált, előre definiált Kaspersky házirendeket, vagy készítsen magának újat.

 • Automatikus mobil házirendek - A Kaspersky Security Center-rel beállíthatjuk és automatikusan kikényszeríthetjük a házirendeket, ha a védett mobil eszköz elhagyja a vállalati hálózatot. Ideális a mobil munkaerő védelmére.

 • Támogatott hierarchikus menedzsment - Rendezze hierarchikus csoportokba a védett számítógépeket és szervereket örökletes házirendekkel és a közbenső rendszergazdai jogok felügyeletével.

Felügyelet

Információk a védelmi rendszer állapotáról, és azonnali értesítések a fontos eseményekről helyszíntől függetlenül.

 • Valós idejű kezelőfelület - A dedikált kezelőfelület valós idejű információkat biztosít a védelmi rendszer állapotáról, így az IT specialista azonnal reagálhat a rendszereseményekre.

 • Hatékony jelentéskészítő rendszer - Előkészíti és automatikusan exportálja a szabvány jelentéseket a fertőzésekről és a rendszergazdai tevékenységekről. A jelentéseket ütemezhetők, vagy bármikor lekérhetők, és teljesen testreszabhatók.

 • Webes kezelőfelület - Távolról ellenőrizhető a védelem állapota és jelentéseket kaphatunk a fontos eseményekről a rugalmas és könnyen hozzáférhető felületről.

Multiplatform támogatás

 • Virtualizált környezet támogatása - Észleli a virtuális gépeket a vállalat adminisztratív szerkezetében. Emellett tartalmaz automatikus terheléselosztást is, ha nagy erőforrás igényű műveleteket végeznek a virtuális hostok.

 • Automatikus virtuális környezet - A Kaspersky Security Center automatikusan észleli a virtuális gépeket, és használtságuktól függően töröl vagy helyez el rajtuk adatbázisokat.

 • Széleskörű platform támogatottság - Páratlan támogatása az operációs rendszereknek és virtuális platformoknak: Windows, Novell NetWare, Linux, Mac, VMware, Android, Blackberry és Windows Mobile.

Windows végpont felügyeleti eszközök

 • Alkalmazások indításának felügyelete - A rendszergazdák engedélyezhetik, blokkolhatják és auditálhatják az alkalmazások indítását.

 • Adminisztrátor alapú fehérlistázás - Adminisztrátor által beállított és felhő alapon előre meghatározott fehérlistázási szabályok állnak rendelkezésre az alkalmazások indításának felügyeletéhez.

 • Alkalmazások hozzáféréseinek felügyelete - Segítségével korlátozhatók az alkalmazások különböző műveletei az operációs rendszerben és a hozzáférés a számítógép erőforrásaihoz.

 • Sérülékenységek keresése - A rendszer gyenge pontjainak azonosításával (régi program verziók, hiányzó javítások és operációs rendszer frissítések) megelőzi a lehetséges támadásokat.

 • Eszközök felügyelete - Teljes körű felügyelet a külső eszközök működése felett - kikényszerítve a házirendeket és csökkentve az adatvesztés kockázatát.

 • Web felügyelet és tartalomszűrés - Ellenőrzi és szűri a felhasználó webes aktivitásait kategória, tartalom és adattípus szerint, a munkaállomás helyétől függetlenül.

Rendszerkövetelmények

Adminisztrációs szerver (csak kiszolgálás)
32 bit:
  Microsoft® Windows Server® 2003+,
  2008 including Core mode Microsoft®
  Windows® XP Professional SP2+,
  Vista® SP1+, 7 SP1
  1 GHz vagy gyorsabb
  512 MB RAM
  1 GB szabad lemezterület
64 bit:
  Microsoft® Windows Server® 2003+ , 2008 SP1,
  2008 R2 including Core mode Microsoft® Windows® XP Professional+,
  Vista® SP1, 7 SP1
  1,4 GHz vagy gyorsabb
  512 MB RAM
  1 GB szabad lemezterület
Adatbázis szerver:
Microsoft® SQL Server Express 2005, 2008
Microsoft® SQL Server® 2005, 2008, 2008 R2
MySQL Enterprise.
Egyéb:

MicrosoftR Data Access Components (MDAC) 2.8+ MicrosoftR WindowsR DAC 6.0

Windows Installer 4.5 for Windows Server 2008/ Windows Vista

Adminisztrációs konzol
32 bit:
  Microsoft® Windows Server® 2003+,
  2008 including Core mode Microsoft®
  Windows® XP Professional SP2+,
  Vista® SP1+, 7 SP1
  1 GHz vagy gyorsabb
  512 MB RAM
  1 GB szabad lemezterület
64 bit:
  Microsoft® Windows Server® 2003+ , 2008 SP1,
  2008 R2 including Core mode Microsoft® Windows® XP Professional+,
  Vista® SP1, 7 SP1
  1,4 GHz vagy gyorsabb
  512 MB RAM
  1 GB szabad lemezterület
Kaspersky Anti-virus Logo
Copyright © 1997 - 2013 Kaspersky Lab, 2F 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.